Personvernerklæring

Innledning

Jørum Gård er opptatt av at alle våre besøkende skal ha tillit til oss og hvordan dine personopplysninger blir behandlet. 

I denne personvernerklæringen vil vi forklare hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan denne informasjonen blir brukt, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel kontaktinformasjon, utfylte skjema, kjøpshistorikk eller annen informasjon.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Det er vi som behandlingsansvarlig som vil sørge for at vi bruker disse opplysninger i henhold til gjeldende lovverk og regler.

Hvilke personopplysninger har vi om deg?

Avhengig av hvilken informasjon som blir gitt til oss, hvilke tjenester du bruker, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du bruker kontaktskjema, som navn, adresser, telefonnummer, e-postadresser, alder og bestilte tjenester.

  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med oss, som e-poster og SMSer sendt mellom oss.

  • Opplysninger om bruk på nettside: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har, IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker.

Hva blir disse personopplysningene brukt til?

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

  1. Forbedring av nettside: Vi bruker opplysninger for å optimalisere og forbedre vår nettside til det tekniske utstyret du benytter deg av. Disse opplysningene kan også bli brukt til å tilpasse innhold på nettsiden til hva vi tror du er interessert i.

  2. Gjennomføre bestillinger av tjenester: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre din bestilling av tjenester, blant annet for å registrere nødvendig informasjon om deg for å kunne levere tjenesten, motta betaling og lagre kjøpshistorikk.


Det rettslige grunnlaget for formål 1 er vår berettigede interesse i å kunne tilby og videreutvikle våre tjenester.
 

Det rettslige grunnlaget for formål 2 er for å oppfylle vår avtale med deg.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.
 

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter ved mistanke om lovbrudd.
 

Hvis du samtykker, kan vi dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere som beskrevet i denne personvernerklæringen.
 

Informasjonskapsler

Vi benytter oss av informasjonskapsler, også kalt cookies, for at nettsiden skal fungere optimalt. Cookies er filer med informasjon om din IP-adresse, hvor lenge du er på siden, hva du gjør på siden og hvilken enhet du bruker. Dette gir oss en oversikt over hvor mange besøkende siden har. Om du ikke øsnker lagring av cookies, kan du følge disse anvisningene for å slå av dette i nettleseren: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger. Du har også rett til å be oss endre disse opplysningene om de viser seg å være uriktige eller ufullstendige.

Du kan kreve å få slettet personopplysninger om deg, med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fotsatt behandling av personopplysningene. Det å gi fra seg personopplysninger er helt frivillig, og et samtykke til behandling av denne informasjonen kan trekkes tilbake om ønskelig.

Kontaktinformasjon

Om det skulle være noe, kan du ta kontakt med oss på e-post:

post@jorum-gard.no