top of page

OSS PÅ GÅRDEN
 

Hei. Takk for at du kikker innom vår gård.

Jeg heter Tilde Fagerstrand Heia og er eier/daglig leder for Jørum Gård. Jeg er 4.generasjon på vår gård.

 Jeg er utdannet agronom. Hesterelatert utdanning har jeg ved at jeg har studert på Norsk Hestesenter Starum, er derifra blitt autorisert ridelærer trinn I og II. Er også godkjent trener I via Norges Rytterforbund. I tillegg var jeg i mine yngre dager aktiv sprangrytter, men også drevet en god del med både feltritt og dressur. Har vært heldig å fått vært litt rundt om i landet og jobbet på ulike staller, og vært mye på ulike kurs i forhold til hest. Kan også mye om horsemannship som jeg praktiserer på våre hester. 

Min hobby på fritiden er å spille saxofon i korps og storband, i tillegg synger jeg i kor.

170743_10150134949295090_7081967_o.jpg

Sammen med min ektemann Kristoffer Fagerstrand Heia som driver sitt eget foretak i maskin og anlegg ved navn Bergsmoen Maskin AS, er vi opptatt med å videre føre det som mine foreldre har bygd opp.

Sammen har vi 3 barn, Lars Daniel, Andreas og Lise.

For oss er det fortsatt viktig å gjør at barna som kommer på kurs og leir å føle seg trygge. Og for foreldrene er det godt å vite at barna deres blir tatt vare på. Det er dette vi føler er det unike ved Jørum Gård.

Gården har vært i Karin og Arnes eie siden 1987. Fjøset ble omgjort til stall i 1995 og Jørum gård ble et ridesenter. I dag består gården blant annet av oppvarmet salrom, garderober, undervisningsrom, ridehall og ridebane og paddocker. Flere av skolehestene går på utegang.

Inne i stallen står over 20 lydige og snille hester. i ulike raser som islandshest, fjording, døl, nordlanshest og varmblod ridehest. 

Tilde og hund.jpg
Hunder.jpg
Kaniner.jpg

Men det er ikke bare hester som er å finne på Jørum Gård. Masse kaniner, flere høner, katter, masse sauer, hundene Kiara, Chita, Frøya og Ronja, er alle med på å skape liv og røre på gården. Og for å ikke glemme viktigste av dem alle: Minigrisene Mille og Kevin

Gris.jpg
bottom of page